Logo De Zalige Zalm

Onze Kerk – de app voor parochies

Op 1 maart 2019 stopt de app Onze Kerk

Alle kerken die gebruik maken van de app Onze Kerk zijn op de hoogte gebracht van het feit dat we pr 1 maart 2019 stoppen met het aanbieden van deze dienst. Aanleiding is het feit dat het gebruik van de app achterblijft bij de verwachtingen.

Kerken die op dit moment werken met de app Onze Kerk kunnen dit blijven doen tot uiterlijk 1 maart 2019. Gedurende die periode is de helpdesk actief en blijft de app op de huidige platforms (de huidige versies van android en IOS) werken.

Parochies die gebruik willen (blijven) maken van een kerk-app adviseren wij om de informatie vanuit de bisdommen af te wachten over de nieuwe automatisering. Bij het nieuwe pakket zal namelijk ook een app voor parochies worden aangeboden: mijnRKK. Meer informatie hierover is nu al te vinden op rkk-online.nl daar vindt u ook de data voor de informatiebijeenkomsten.

Daarnaast verwijzen wij naar de chrch-app. Deze app biedt deels dezelfde functies aan als de app Onze Kerk, heeft interessante extra’s – met name mogelijkheden om in een besloten omgeving informatie uit te wisselen – en draait financieel op vrijwillige bijdragen van de aangesloten kerken. De chrch-app biedt een eenvoudige overstapmogelijkheid aan. Klik hier voor meer informatie.