Ja! uw kerk heeft toekomst!

Denkt u na over de toekomst van uw kerk? Maakt u zich zorgen over uw kerkgebouw, over het aantal vrijwilligers en over de financiën? Wilt u graag een avond met elkaar aan de slag om na te denken over de toekomst van uw plaatselijke kerk?

Met een avondvullend interactief programma neemt Sipke Draisma u mee naar de kern van uw geloofsgemeenschap, om vandaaruit uw vragen te beantwoorden. Met zijn jarenlange ervaring als pastor, exegeet en communicatieadviseur weet hij als geen ander dat er wonderen mogelijk zijn als gelovigen loskomen van gebaande wegen. Ontdek wat u gelooft en wat u de moeite waard vindt om door te geven. Dan wordt het vanzelf duidelijk welke kant het op moet met uw kerk.

Deze inspiratieavond is bij uitstek geschikt voor een bijeenkomst met alle gemeenteleden of parochianen.

Duur: 2,5 uur
Kosten: € 365,- (incl. btw, excl. reiskosten: € 0,25 per km)

Deze bijeenkomst verzorgen wij bij u op locatie.  In overleg met u stellen we de datum vast. Maximaal aantal deelnemers: 50 personen

Kerken die geabonneerd zijn op de portal van De Zalige Zalm krijgen 10% korting op deze training.

Wil u meer informatie over de invulling van deze inspiratieavond neem dan contact op met Sipke Draisma.

Sipke Draisma

INSPIREREND AVONDPROGRAMMA

“Sipke Draisma begeleidde een gemeenteavond van onze  protestantse gemeente Eibergen-Rekken rondom de vragen wat ons inspireert op weg naar de kerk van 2022. Het was de startavond voor een nieuw beleidsplan. Uitdagend, open en prikkelend bracht hij velen van ons tot de eigen woorden en gedachten. Wat geloven we? Wat willen we delen? Wat en wie inspireert ons?
Het meeste prikkelt de stelling van Sipke, dat we pas van ons geloof kunnen delen (onze missie), als we zelf leerling van Jezus zijn. Het is nu ons uitgangspunt voor onze missie! Van harte bevelen we de inspiratieavond aan!”, ds. Jan Struijk – namens de protestantse gemeente Eibergen-Rekken