Logo De Zalige Zalm

Parochieblad maken

ParochiemagaZIN is een online omgeving, waar u zelf in een handomdraai een inspirerend en aantrekkelijk parochieblad kunt maken. Het idee is: u de inhoud en de opmaak, wij de techniek en de redactionele ondersteuning. Inloggen op onze portal, tekst in het format zetten, foto’s uploaden, sjablonen kiezen, pagina’s opmaken… zo maakt de redactie zelf een blad van hoog niveau.

Waarom parochiemagaZIN?

Zakelijk gezien is het antwoord op deze vraag niet moeilijk. ParochiemagaZIN koopt het fullcolour drukwerk centraal in tegen het laagst mogelijke tarief, dus nergens krijgt u zo voordelig zo’n mooi blad, met zoveel extra’s en met zoveel begeleiding door betrokken professionals.

Persoonlijke begeleiding

ParochiemagaZIN is te gebruiken door iedereen, ook door redactieleden die nog niet veel computerervaring hebben. Maar wees gerust, als u zich op parochiemagaZIN abonneert, komen we eerst naar u toe voor wat we noemen: onze knoppencursus. Een bijeenkomst waarbij we stap voor stap aan uw redactieleden uitleggen hoe het werkt. Ook ú kunt na deze cursus zelf uw parochieblad maken. Dat beloven we.

Eerst een presentatie

We leggen hier het gebruik van parochiemagaZIN zo goed mogelijk uit. Heeft u nog vragen die niet bij de veelgestelde vragen staan, dan snappen we dat ook. Daarom komen we altijd eerst bij geïnteresseerde parochies op bezoek voor een duidelijke presentatie. Zodat u weet waar u aan begint. Dit doen we gratis en geheel vrijblijvend, gewoon om u te vertellen hoe het werkt en wat er allemaal mogelijk is. Om te laten zien hoe leuk het is. En om kennis te maken natuurlijk. Want we zijn overtuigd van de kracht van ons persoonlijke contact met u.

Maak het samen

ParochiemagaZIN is ook zeer geschikt voor samenwerkende of gefuseerde parochies, die in een gemeenschappelijk blad hun krachten willen bundelen. De missie van uw parochie kan nu eenmaal niet beter uitgedrukt worden dan met een gezamenlijk blad.

Parochieblad: zachtheid in de brievenbus

Tenslotte: parochiemagaZIN legt verbindingen. Het verbindt niet alleen redacteuren met elkaar in hun onderlinge samenwerking, maar het verbindt ook geloofsverhalen binnen uw eigen gemeenschap. U bereikt er bovendien de mensen mee die nog maar een dun lijntje met de parochie hebben. Want ook zij blijven met een mooi en aantrekkelijk parochieblad op de hoogte van de geloofsgemeenschap.

Voorbeeld parochieblad

Ieder parochieblad is anders. Het is het visitekaartje van uw parochie. Blader door dit voorbeeldblad om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Klik op de cover en neem een kijkje.

 

Ik heb belangstelling