De Zalige Zalm biedt organisaties en ondernemingen de mogelijkheid om tegen een scherp tarief te adverteren in een groot aantal parochiebladen in het hele land.
Naast het plaatsen van een advertentie is er ook de mogelijkheid om een bijsluiter mee te sturen met de parochiebladen. Deze bijsluiter wordt samen met het parochieblad geseald en verzonden. Via een bijsluiter heeft uw boodschap nóg meer attentiewaarde dan een advertentie in het blad.

Financiële prikkel

De redacties van de bladen werken autonoom; wij verplichten hen niet tot het opnemen van advertenties of bijsluiters. Wij leggen advertenties van organisaties aan hen voor én geven hen een financiële prikkel om de advertentie te plaatsen.

Doelgroep parochieblad

Parochiebladen worden vooral gelezen door kerkelijk betrokken katholieken maar ook door randkerkelijken, voor wie het parochieblad nog het enige lijntje met de kerk is. De groep kerkelijk betrokken lezers bestaat voornamelijk uit 50-plussers, van wie het grootste deel vrouw is. Zij zijn over het algemeen sociaal bewogen, spiritueel  en actief in kerk en samenleving.
Parochiebladen worden gedurende een maand frequent ter hand genomen door de lezer, o.a. dankzij een maandoverzicht van vieringen dat in ieder blad is opgenomen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Dan kunt u bij ons meer informatie opvragen over de parochiebladen die wij uitgeven, en over oplages en tarieven.

 

[button link=”https://www.dezaligezalm.nl/contact/”]Ik ontvang graag informatie [/button]