Logo De Zalige Zalm

Kerkblad maken

KerkmagaZIN is een online omgeving, waar u zelf in een handomdraai een inspirerend en aantrekkelijk kerkblad kunt maken. Het idee is: u vooral de inhoud en de opmaak, wij de techniek en de redactionele ondersteuning. Inloggen op onze portal, tekst in het format zetten, foto’s uploaden, sjablonen kiezen, pagina’s opmaken… zo maakt de redactie zelf een blad van hoog niveau.

Waarom kerkmagaZIN?

Zakelijk gezien is het antwoord op deze vraag niet moeilijk. KerkmagaZIN koopt het fullcolour drukwerk centraal in tegen het laagst mogelijke tarief, dus nergens krijgt u zo voordelig zo’n mooi blad, met zoveel extra’s en met zoveel begeleiding door betrokken professionals.

Persoonlijke begeleiding

KerkmagaZIN is te gebruiken door iedereen, ook door redactieleden die nog niet veel computerervaring hebben. Maar wees gerust, als u zich op kerkmagaZIN abonneert, komen we eerst naar u toe voor wat we noemen: onze knoppencursus. Een bijeenkomst waarbij we stap voor stap aan uw redactieleden uitleggen hoe het werkt. Ook ú kunt na deze cursus zelf uw kerkblad maken. Dat beloven we.

Eerst een presentatie

We leggen hier het gebruik van kerkmagaZIN zo goed mogelijk uit. Heeft u nog vragen die niet bij de veelgestelde vragen staan, dan snappen we dat ook. Daarom komen we altijd eerst bij geïnteresseerde gemeentes op bezoek voor een duidelijke presentatie. Zodat u weet waar u aan begint. Dit doen we gratis en geheel vrijblijvend, gewoon om u te vertellen hoe het werkt en wat er allemaal mogelijk is. Om te laten zien hoe leuk het is. En om kennis te maken natuurlijk. Want we zijn overtuigd van de kracht van ons persoonlijke contact met u.

Maak het samen

KerkmagaZIN is ook zeer geschikt voor samenwerkende gemeenten, die in een gemeenschappelijk blad hun krachten willen bundelen. De nieuwe eenheid van uw gemeente kan nu eenmaal niet beter uitgedrukt worden dan met een gezamenlijk blad.

Kerkblad geeft lezer een thuisgevoel

Tenslotte: kerkmagaZIN legt verbindingen. Het verbindt niet alleen redacteuren met elkaar in hun onderlinge samenwerking, maar het verbindt ook geloofsverhalen binnen uw eigen gemeenschap. U bereikt er bovendien de mensen mee die nog maar een dun lijntje met de kerk hebben. Want ook zij zien ineens een mooi en aantrekkelijk kerkblad!

Voorbeeld kerkblad

Ieder kerkblad is anders. Het is het visitekaartje van uw plaatselijke kerk. Blader door dit voorbeeldblad om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Klik op de cover en neem een kijkje.

 

Ik heb belangstelling