Logo De Zalige Zalm

FAQ

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen over het maken van uw kerkblad met behulp van KerkmagaZIN. Staat u vraag er niet bij,neem dan contact met ons op.

Op wie richt kerkmagaZIN zich?
KerkmagaZIN richt zich met nadruk op álle leden van een gemeente, dus zowel de betrokken als de minder betrokkenen.
Staan er advertenties in een kerkblad van kerkmagaZIN?
KerkmagaZIN biedt ruimte aan lokale advertenties, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan uw gemeente. U plaatst uw advertenties zelf in uw blad via het digitale invoersysteem en u onderhoudt zelf de contacten met uw adverteerders. Ook biedt De Zalige Zalm de mogelijkheid om advertenties van landelijke adverteerders in uw kerkblad op te nemen. Bij plaatsing ontvangt u een korting op uw kerkmagaZIN-factuur.
Hoe vaak verschijnt een kerkblad van kerkmagaZIN?
U bepaalt zelf hoe vaak uw kerkblad verschijnt. Jaarlijks hebt u keuze uit 23 deadlines. Het overzicht van deze deadlines vindt u hier.
Hoe wordt kerkmagaZIN gedistribueerd?
De drukker levert per gemeente-editie de oplage af op één afleveradres. De gemeente draagt zelf zorg voor de verdere verspreiding. Tegen relatief lage meerkosten per exemplaar is verzending per post naar de leden mogelijk. Neem contact op voor de tarieven.
Wat is de levertijd van kerkmagaZIN?
Acht dagen na de deadline worden de bladen afgeleverd bij het afleveradres van de gemeente.
Uit hoeveel pagina’s bestaat een kerkblad van kerkmagaZIN?
U kunt per editie kiezen uit meerdere varianten: 8, 16, 24, 32, 40, 48 of 56 pagina’s.
Wat gaat het kosten?
U betaalt als gemeente één basisabonnement à € 74,15 per maand voor het servicepakket. Dat servicepakket omvat het gebruik van het online systeem, een knoppentraining, helpdesk voor de redacteuren, het gebruik van keuzepagina’s, de redactiemap, de jaarlijkse aanvullingen daarop en het online samenwerken met uw redactie. Daarnaast betaalt u het drukwerk per exemplaar. De tarieven daarvan zijn afhankelijk van het formaat, de oplage en omvang van het blad. U kunt de tarieven bij ons opvragen.
Wie is verantwoordelijk voor de inhoud?
Een kerkbladredactie werkt, bij voorkeur op basis van een redactiestatuut, onder verantwoordelijkheid van de kerkenraad. De kerkenraad is dus eindverantwoordelijk over de inhoud.
De keuzepagina’s worden aangeboden door De Zalige Zalm en geschreven door professionele auteurs.
Geldt er een minimum oplage bij kerkmagaZIN?
Nee, er is geen minimum oplage; u bepaalt zelf hoeveel bladen u laat drukken.