Logo De Zalige Zalm

kerkmagaZIN

 

KerkmagaZIN is een online omgeving, waar u zelf in een handomdraai een inspirerend en aantrekkelijk kerkblad kunt maken. Het idee is: u vooral de inhoud en de opmaak, wij de techniek en de redactionele ondersteuning. Inloggen op onze portal, tekst in het format zetten, foto’s uploaden, sjablonen kiezen, pagina’s opmaken… zo maakt de redactie zelf een blad van hoog niveau.

KerkmagaZIN is te gebruiken door iedereen, ook door redactieleden die nog niet veel computerervaring hebben. Maar wees gerust, als u zich op kerkmagaZIN abonneert, komen we eerst naar u toe voor wat we noemen: onze knoppencursus. Een bijeenkomst waarbij we stap voor stap aan uw redactieleden uitleggen hoe het werkt. Ook ú kunt na deze cursus zelf uw kerkblad maken. Dat beloven we.

We leggen hier het gebruik van kerkmagaZIN zo goed mogelijk uit. Heeft u nog vragen die niet bij de FAQ staan, dan snappen we dat ook. Daarom komen we altijd eerst bij geïnteresseerde gemeentes op bezoek voor een duidelijke presentatie. Zodat u weet waar u aan begint. Dit doen we gratis en geheel vrijblijvend, gewoon om u te vertellen hoe het werkt en wat er allemaal mogelijk is. Om te laten zien hoe leuk het is. En om kennis te maken natuurlijk. Want we zijn overtuigd van de kracht van ons persoonlijke contact met u.