Logo De Zalige Zalm

Kerkblad maken

Stuur mij vrijblijvend informatie en een offerte

Maak uw eigen kerkblad met

  •  een handig online opmaakprogramma
  •  extra afbeeldingen en artikelen – Bonusmateriaal
  •  voordelig full colour drukwerk
  •  deskundig en kerkbetrokken advies

Een kerkblad dat regelmatig op de deurmat valt vormt – in een tijdperk waarin veel digitaal gecommuniceerd wordt – een waardevol contactmoment met uw kerkleden. Met behulp van De Zalige Zalm maakt u een aantrekkelijk kerkblad, niet alleen voor de betrokken achterban, maar ook voor de grote kring van gemeenteleden die onregelmatig in de kerk komen.

Wij bieden u een online omgeving, waar u zelf in een handomdraai een inspirerend en aantrekkelijk kerkblad kunt maken. Het idee is: u vooral de inhoud en de opmaak, wij de techniek en de redactionele ondersteuning. Inloggen op onze portal, tekst in het format zetten, foto’s uploaden, sjablonen kiezen, pagina’s opmaken… zo maakt de redactie zelf een blad van hoog niveau.

Wij helpen u op weg

We komen graag langs bij de kerkenraad of redactievergadering om u, met een korte presentatie, te laten zien hoe u met behulp van De Zalige Zalm zelf uw kerkblad kunt maken. Zodat u weet waar u aan begint. Dit doen we gratis en geheel vrijblijvend, gewoon om u te vertellen hoe het werkt en wat er allemaal mogelijk is. Om te laten zien hoe leuk het is. En om kennis te maken natuurlijk. Want we zijn overtuigd van de kracht van ons persoonlijke contact met u.

Als u vervolgens besluit om met De Zalige Zalm in zee te gaan, komen we nogmaals naar u toe, ditmaal voor een uitgebreide ‘knoppencursus’. Daarin legt een van onze deskundige trainers aan de redactie uit hoe het allemaal werkt. Het inloggen in de portal, het opmaken van de pagina’s, het verdelen van taken tussen redactie en hoofdredactie… het hele verhaal, in alle rust. Deze cursus is inbegrepen bij uw abonnement.

Voordelig en Persoonlijk

De Zalige Zalm koopt het fullcolour drukwerk centraal in tegen het laagst mogelijke tarief, dus nergens krijgt u zo voordelig zo’n mooi blad. Daarnaast bieden we veel extra’s en bovenal persoonlijke begeleiding door betrokken professionals die de kerken van binnenuit kennen

De Zalige Zalm is naar mijn mening een uniek bedrijf, waar heel veel kennis op het gebied van communicatie is gebundeld en dat is hun grote kracht! De contacten zijn plezierig en persoonlijk. Het voelt alsof je contact hebt met familie.
Hoofdredacteur Lammert Jonkers van het kerkblad van Emmen

Maak het samen

Met ons gebruiksvriendelijke online opmaakprogramma kunnen meerdere redacteuren tegelijk vanaf hun eigen computer aan het blad werken. Dat maakt onze werkwijze ook zeer geschikt voor samenwerkende gemeenten, die in een gemeenschappelijk blad hun krachten willen bundelen. De nieuwe eenheid van uw gemeente kan nu eenmaal niet beter uitgedrukt worden dan met een gezamenlijk blad.

Kerkblad geeft lezer een thuisgevoel

Tenslotte: een kerkblad legt verbindingen. Het verbindt niet alleen redacteuren met elkaar in hun onderlinge samenwerking, maar het verbindt ook geloofsverhalen binnen uw eigen gemeenschap. U bereikt er bovendien de mensen mee die nog maar een dun lijntje met de kerk hebben. Want ook zij zien ineens een mooi en aantrekkelijk kerkblad!

Voorbeeld kerkblad

Ieder kerkblad is anders. Het is het visitekaartje van uw plaatselijke kerk. Blader door dit voorbeeldblad om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Klik op de cover en neem een kijkje.

 

  Informatie en offerte

 

Zo maak je een kerkblad