Diverse printproducten

Wilt u een speciaal magazine maken, zoals een parochie- of gemeentegids, een boek uitgeven rond een jubileum, of een folder rondsturen? Ook dat kan gemakkelijk via onze portal.

Parochie- of gemeentegids

Naast uw kerkblad kunt u incidenteel een gids uitgeven, bijvoorbeeld om het jaarprogramma van de activiteiten van uw kerk te publiceren. Of u maakt een gids waarin alle contactgegevens van werkgroepen et cetera bij elkaar staan. Door toevoeging van een stevige omslag gaat een gids langer mee dan een kerkblad. Afhankelijk van de omvang van de gids wordt deze geniet of gelijmd.

Folders

Wilt u informatie over Kerkbalans verspreiden? Of een serie activiteiten aankondigen? Doe het in de vorm van een folder. Dan valt het meer op dan een extra pagina in het kerkblad. Het maken van een folder in onze portal is een koud kunstje.

Boeken

Wilt u namens uw parochie of gemeente een boek publiceren? Bijvoorbeeld een boek waarin de geschiedenis van uw kerk wordt beschreven, met foto’s en teksten? Of een boek ter gelegenheid van een jubileum? Een boek is een prachtig product dat lang meegaat. Via onze portal kunt u boeken op allerlei formaten maken.

Ansichtkaarten

Een speciale actie onder de aandacht brengen? Of alle lezers van het kerkblad een hart onder de riem steken? Of een kerstkaart voor alle bezoekers aan uw kerstvieringen? Maak in onze portal een mooie ansichtkaart en stuur ‘m rond of leg hem in de kerk!