Logo De Zalige Zalm

Adventskalender

Maak een eigen adventskalender 2019, voor je kerk of voor alle leerlingen van de school, voor de leden van je vereniging, de zangers van het koor, als adventsgeschenk voor het personeel, voor je donateurs en voor alle vrienden!

Adventskalender

De adventskalender maak je met behulp van het online opmaakprogramma van De Zalige Zalm. Je bepaalt helemaal zelf welke teksten en afbeeldingen je op de pagina’s van deze bureaukalender plaatst. Je kunt ook allerlei informatie over je kerk toevoegen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

• adventsproject
• foto’s
• logo en naam van je kerk
• adventsactiviteiten
• kerstvieringen

Op die manier werkt de kalender als een mooie voorbereiding op het feest van Kerstmis én als een visitekaartje van je kerk rond dit belangrijke feest.

Specificaties

De adventskalender is uitgevoerd als bureaukalender en bestaat dit jaar uit 14 liggende pagina’s op A5-formaat. De pagina’s worden dubbelzijdig full colour bedrukt.

Kosten

De kalender kost slechts € 5,95 per stuk, inclusief btw en verzendkosten.
De kalender is te bestellen in de volgende oplages:
10-25-50-75-100
150-200-250-500

Volumekorting:
vanaf 100 ex.: 10 %
v.a. 200 ex.: 20 %

Tip!
Bestel extra exemplaren en verkoop ze voor een goed doel!

Aan de slag!

In de portal van De Zalige Zalm kun je aan de slag om je adventskalender te maken.
Werkt jouw kerk al met deze portal, dan kun je meteen aan de slag. Heb je nog niet eerder gewerkt in deze portals dan is één mailtje of telefoontje voldoende om je op weg te helpen.

Hier wil ik meer van weten!