Adventskalender

Maak een eigen adventskalender voor de leden van uw kerk, het personeel van uw organisatie, de zangers van het koor, uw donateurs of familie en vrienden. Wie verrast u met een uniek adventsgeschenk?

De adventskalender maakt u met behulp van het online opmaakprogramma van De Zalige Zalm. Er staat een basisopmaak voor u klaar en enkele voorbeeldpagina’s die u volledig kunt aanpassen naar uw eigen smaak. U bepaalt zelf welke teksten en afbeeldingen u op de pagina’s van deze full colour bureaukalender plaatst. U kunt ook allerlei informatie over uw kerk toevoegen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • adventsproject
  • foto’s
  • logo en naam van uw kerk
  • kerstvieringen

Op die manier werkt de kalender als een mooie voorbereiding op het feest van Kerstmis én als een visitekaartje van uw kerk rond dit belangrijke feest.


Tip! Bestel extra exemplaren en verkoop ze
voor een goed doel!

Specificaties

De adventskalender is uitgevoerd als bureaukalender en bestaat uit 14 liggende pagina’s op A5-formaat. De pagina’s worden dubbelzijdig full colour bedrukt.

Kosten

De kalender kost slechts € 5,95 per stuk, inclusief btw en verzendkosten.
De kalender is te bestellen in de volgende oplages:
10-25-50-75-100
150-200-250-500

Volumekorting:
vanaf 100 ex.: 10 %
v.a. 200 ex.: 20 %


Aan de slag!

In de portal van De Zalige Zalm kunt u aan de slag om uw adventskalender te maken.
Werkt uw kerk al met deze portal, dan kunt u meteen aan de slag. Heeft u nog niet eerder gewerkt in deze portal dan is één mailtje of telefoontje voldoende om u op weg te helpen.