NIEUWE PORTAL IN DE MAAK

Achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe en verbeterde portal. Enkele jaren geleden is onze editor (het gedeelte waar je een pagina opmaakt) al in een nieuw jasje gestoken, nu is het de beurt aan de portal. Dat is het hele online gedeelte, vanaf het inlogscherm tot aan het paginaoverzicht en de diverse menu’s.

Frisse kleuren, duidelijke en overzichtelijke paginastructuren en technische verbeteringen zullen met de komst van de nieuwe portal worden doorgevoerd.

Om dit allemaal goed te kunnen omzetten zal het systeem tijdelijk even stil komen te liggen. Dit staat gepland op donderdag 9 juli. Het systeem zal dan enkele dagen niet toegankelijk zijn, maar op 15 juli zal de vernieuwde portal actief zijn en kunt u weer aan de slag.

We houden u de komende tijd op de hoogte van de ontwikkelingen.

Een voorproefje van het inlogscherm in de nieuwe portal