Twee bijzondere bladen

De afgelopen maanden is er in samenwerking met De Zalige Zalm hard gewerkt aan twee speciale uitgaven. Beide magazines laten zien hoe je met een mooi blad het Goede Nieuws kan verspreiden, ook onder grote groepen niet-kerkelijken.

Kerst is er voor iedereen

Dit magazine van de samenwerkende kerken in Zuidlaren en Anloo werd cadeau gegeven aan alle inwoners van de regio.  Het blad werkt als een visitekaartje dat een kijkje geeft in de gemeenschap. Een unieke uitnodiging voor mensen om de weg naar de kerken te vinden.

Ljocht en Fjoer

Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van de Raad van Kerken in Friesland werd het prachtige blad Ljocht en Fjoer (licht en vuur) gemaakt. Met een oplage van 35.000 stuks verspreid over alle aangesloten kerken in Friesland, wil dit magazine een licht laten schijnen op de oecumenische activiteiten in de Friese steden en dorpen en op de mensen die zich daarvoor inzetten.

Klik op de cover om het blad te bekijken
Klik op de cover om het blad te bekijken

Wilt u ook zo’n special maken?
We helpen u er graag bij!