De veertigdagenkalender

[one_half]

Op de drempel van de advent blikken wij vast vooruit richting de voorbereiding op Pasen. Om de veertigdagentijd meer aandacht te geven is er bij De Zalige Zalm nu de mogelijkheid om een veertigdagenkalender te maken.

Een eigen ontwerp

De veertigdagenkalender maakt u met behulp van het online opmaakprogramma van De Zalige Zalm. U bepaalt helemaal zelf welke teksten en afbeeldingen u op de pagina’s van deze wandkalender plaatst. Voor iedere dag is er een pagina beschikbaar.

Deze wandkalender en bestaat uit 48 liggende pagina’s op A5-formaat, met daaromheen een stevige omslag. De pagina’s worden dubbelzijdig full colour bedrukt en hebben een boorgat onderaan in het midden, zodat de kalender kan worden opgehangen.

[/one_half] [one_half_last]

Aan de slag!

In de portal van kerkmagaZIN en parochiemagaZIN kun je aan de slag om je veertigdagenkalender te maken.
Werkt jouw kerk al met deze portals dan kun je meteen aan de slag. Heb je nog niet eerder gewerkt in deze portals dan is één mailtje of telefoontje voldoende, we helpen je meteen op gang.

De kalender is al te bestellen vanaf € 1,75 per stuk.
Klik hier voor prijzen en oplages.

[/one_half_last]