Een nieuwe keuzepagina

In het kerkblad LEV van de protestantse gemeente Linschoten verzamelt en vertaalt redacteur Esther Kooi, samen met collega Eleonora Kikkert, korte verhalen die ze elders vinden. In elk verhaal zit een wijs inzicht verborgen vandaar de titel van de rubriek: Wijze Woorden.

Vanaf nu kunt u die rubriek Wijze Woorden als sjabloon downloaden. Er zijn inmiddels 9 verhalen beschikbaar en er komen met regelmaat nieuwe verhalen bij. De sjablonen zijn bewerkbaar dus u kunt de stijl aanpassen aan de stijl van uw blad. Eventueel kunt u ook een andere afbeelding kiezen.

Wij danken de Lev-redactie voor het beschikbaar stellen van deze rubriek en zijn blij dat we Wijze Woorden voortaan met al onze abonnees kunnen delen.

U vindt de rubriek Wijze Woorden als u in de editor op ‘sjablonen’ klikt en vervolgens in het keuzemenu op ‘De Zalige Zalm’.