Red@ctieService

De Zalige Zalm neemt met ingang van januari 2020 Red@ctieService over van Uitgeverij Narratio. Vanwege pensionering van het uitgeversechtpaar Van den Herik is uitgeverij Narratio gestopt met haar activiteiten. Narratio heeft De Zalige Zalm gevraagd om dit deel van hun werkzaamheden voort te zetten.

Sterk merk

Sinds 2002 voorziet Narratio met Red@ctieService vele kerk- en parochiebladen van illustraties en kopij. Dit was de voortzetting van KerkbladenSupport en het Duitse Imago/Image. Tot vorig jaar werd al het materiaal toegestuurd als boek en CD-rom. Sinds dit jaar gebeurt dit digitaal. Met respect voor de grote staat van dienst van uitgeverij Narratio en de goede naam die zij hebben opgebouwd neemt De Zalige Zalm deze specifieke dienstverlening van hen over. Met ingang van januari 2020 worden de aangesloten kerk- en parochiebladredacties door De Zalige Zalm van materiaal voorzien.

Uitbreiding aanbod aan kerkbladen

In voorbereiding daarop hebben alle abonnees van Red@ctieService een digitale enquête ontvangen om hun mening te peilen over het huidige aanbod en de wensen voor de toekomst.  De resultaten van deze enquête zullen gebruikt worden om te kijken of en op welke wijze er aanpassingen nodig zijn in  het aanbod van artikelen, illustraties en foto’s.

De Zalige Zalm voegt vanaf 2020 het merk Red@ctieService toe aan het eigen totaalconcept voor kerk- en parochiebladen. Dat bestaat uit: een online opmaakprogramma, aanbod van artikelen en foto’s, fullcolour drukwerk en van deskundige en kerkbetrokken begeleiding van de redacties.

Lees hier het artikel uit Dagblad Trouw over het einde van de werkzaamheden van uitgeverij Narratio.