In de media

“Papieren kerkblad werkt beter” kopte het Nederlands Dagblad. Dagblad Trouw koos als titel: “Zalige Zalm levert online vast vorm voor kerkbladen”.

Naar aanleiding van onze Dag van het Kerkblad 2019 besteedden zowel het Nederlands Dagblad als Trouw aandacht aan de vernieuwingsslag die veel kerk- en parochiebladen in Nederland de afgelopen jaren hebben gemaakt.  Vanzelfsprekend zijn wij blij en trots dat deze nieuwe impuls wordt opgemerkt en gewaardeerd.

Het Nederlands Dagblad

Hilbrand Rozema van het Nederlands Dagblad interviewde Laetitia van der Lans en wijdde een paginagroot artikel aan het werk en de missie van De Zalige Zalm. Lees hier het volledige artikel.

 

Kerkbladen in Trouw

Maaike van Houten belichtte in de rubriek ‘Bladen’ in het Dagblad Trouw onze kerkbladendienstverlening aan de hand van de winnaar van de verkiezing Kerkblad van het Jaar, het kerkblad LEF! van de Protestantse gemeente Velp.  Lees hier het artikel uit Trouw.