LEF! Kerkblad van het Jaar

Het kerkblad LEF! van de Protestantse Gemeente Velp is uitgeroepen tot Kerkblad van het Jaar 2019. De jury prees de mooie cover, de beeldende inhoudsopgave en de uitstekende balans tussen tekst en foto’s door het hele blad. Blij verrast ontving de LEF!-redactie De Zalige Zalm-schaal, de trofee die aan de prijs verbonden is.

De prijs werd uitgereikt op de Dag van het Kerkblad op 25 mei j.l. in de Koningskerk in Deventer. De jury, onder leiding van verhalenverteller en journalist Kees Posthumus, beoordeelde 23 uitzendingen vanuit het hele land.

Het kerkblad LEF! was er volgens de jury het beste in geslaagd om zo optimaal mogelijk ruimte te geven aan foto’s en afbeeldingen. Voor de paginagrote foto van het gezin van de nieuwe dominee ging de jury unaniem plat.

Een tweede prijs was er voor het parochieblad ONE van de parochie Sint Jan de Doper uit Vecht en Venen. KAN-nieuws, het parochieblad van Kortenhoef, Ankeveen en Nederhorst ten Berg veroverde de derde prijs.

Ruim 130 redactieleden van kerkbladen die uitgegeven worden door de Zalige Zalm, wisten de weg naar de Koningskerk in Deventer te vinden.

 

Blader hier door de winnende editie van LEF van de protestantse gemeente Velp.
Blader hier door ONE van de Sint Jan de Doperparochie in Vecht en Venen.
Blader hier door KAN-nieuws van de parochies van Kortenhoef, Ankeveen en Nederhorst den Berg.