Nieuw: persberichtservice

Kerken die hun blad maken met De Zalige Zalm kunnen nu zonder meerkosten ook gebruik maken van de persberichtservice. Via deze service kunnen kerkbladredacties kiezen uit allerlei persberichten van kerkgerelateerde organisaties. De teksten en afbeeldingen van deze nieuwsberichten staan klaar in de portal waarbinnen de redacties hun eigen bladen maken. Deze nieuwe service is een aanvulling op het reeds bestaande aanbod aan redactionele artikelen en afbeeldingen waar redacties vrij uit kunnen putten.

Platform voor persberichten

De persberichtservice van De Zalige Zalm is een platform waar organisaties en instellingen nieuwsberichten kunnen aanbieden aan de redacties van kerk- en/of parochiebladen die door De Zalige Zalm worden uitgegeven.
Wilt u zelf via deze persberichtservice een persbericht aanbieden aan de redacties van kerk- en parochiebladen? Daarvoor gelden de volgende voorwaarden:

Algemeen
1. De aangeboden berichten dienen een ideëel doel; het zijn geen advertenties en ze zijn niet gericht op directe geldwerving*;
2. De aangeboden berichten zijn gerelateerd aan kerk of geloof;
3. Bij twijfel over het voldoen aan deze voorwaarden beslist De Zalige Zalm of het bericht wordt toegevoegd aan de persberichtservice.

Kosten
4. Administratie- en verwerkingskosten bedragen € 25,- incl btw per aangeboden bericht.

Aanleveren
5. Teksten worden aangeleverd in Wordformaat; maximale omvang: 350 woorden;
6. Afbeeldingen worden aangeleverd in jpg- of png-formaat, op voldoende resolutie voor drukwerk;
7. Aanleveren kan per e-mail: persberichtservice@dezaligezalm.nl.

Tijdsduur
8. Berichten worden maximaal 3 maanden lang in de persberichtservice opgenomen.

Promotie
9. De Zalige Zalm plaatst de berichten in een speciaal daarvoor gereserveerde map in de online portal waar de redacties hun bladen maken;
10. De Zalige Zalm plaatst op de homepage van deze portal een aankondiging zodra er een nieuwsbericht wordt toegevoegd aan de persberichtservice.

* Wilt u advertenties en geldwervingsacties onder de aandacht brengen, dan kunt u gebruikmaken van onze advertentieservice.

Wilt u weten hoe u uw kerkblad kunt maken bij De Zalige Zalm? Klik dan hier.