Kerkblad van het Jaar 2019

Wordt uw blad Kerkblad van het Jaar 2019?

Als u daar kans op wilt maken, stuur dan uw kerkblad of parochieblad in. Dit jaar zijn we op zoek naar het kerk- of parochieblad waarin optimaal van beeld gebruik gemaakt wordt, van kaft tot kaft. Is er een goede balans tussen tekst en beeld? Brengen de foto’s emotie over en trekken ze de aandacht van de lezer? Wie heeft hier het afgelopen jaar het mooiste voorbeeld van gemaakt?

Stuur de online versie van uw blad voor 1 mei naar info@dezaligezalm.nl en wie weet wordt uw blad: Kerkblad van het Jaar 2019!
De jury wordt gevormd door Kees Posthumus (journalist en verhalenverteller), Ilona Hendriks (fotograaf) en Marcel Holl, (directeur De Zalige Zalm).

Meedoen aan de verkiezing van het Kerkblad van het Jaar kan alleen als uw kerk/gemeente/parochie het  parochieblad of kerkblad maakt met De Zalige Zalm. Wilt u uw blad ook op deze manier maken kijk dan voor meer informatie op parochiebladen of kerkbladen.

Dag van het Kerkblad

De verkiezing tot Kerkblad van het Jaar vindt plaats in het kader van de Dag van het Kerkblad 2019. Dit is een inspirerende, leerzame en vrolijke dag, exclusief, voor alle redacties die met De Zalige Zalm hun kerkblad of parochieblad maken. Deze dag vindt plaats op 25 mei 2019 in Deventer. Klik hier voor alle informatie.

Winnaars Kerkblad van het Jaar 2017

redactie parochieblad Spirit, parochie rk Amstelland, met de mooiste cover

 

Winnaars Kerkblad van het Jaar 2016

redactie kerkblad Mozaïek, protestantse gemeente Purmerend, met het beste interview