Dag van de Communicatie

Op zaterdag 16 maart 2019 vindt de Dag van de Communicatie plaats. Een dag met workshops voor kerkbladredacteuren, webredacteuren en communicatiecommissies, georganiseerd door de Protestantse Kerk in Nederland. Speciaal voor iedereen die meer wil weten over communicatie, zodat die kennis ingezet kan worden voor de communicatie in de eigen gemeente.

 

Workshop: kerkblad als visitekaartje

Wij verzorgen die dag tweemaal de workshop: Uw kerkblad, het visitekaartje van uw gemeente.
In deze workshop kijken we met de deelnemers met nieuwe ogen naar hun kerkblad. Een kerkblad dat regelmatig op de deurmat valt biedt immers juist in deze digitale tijd een waardevol contactmoment met de kerkleden. Niet alleen voor de betrokken achterban, maar ook voor de grote kring van mensen die onregelmatig in de kerk komen. Tijdens deze workshop krijgen de deelnemers tips voor een kerkblad dat zowel trouwe kerkgangers als de ‘verre vrienden’ graag lezen. Natuurlijk nemen we ook de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaars aanpak.

Klik hier voor meer informatie over de Dag van de Communicatie in Utrecht.