Hemelse beelden

Bij De Zalige Zalm lezen we graag de bladen die door parochies en protestantse gemeenten worden gemaakt met parochiemagaZIN en kerkmagaZIN. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we dat. Die delen we hier graag met u.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Wat is er leuker dan uitgenodigd te worden om je fantasie te gebruiken?  De redactie van de Titus Brandsmaparochie heeft in haar blad Titus van maart 2018 een opzetje gemaakt voor een tekening over de hemel. Kinderen mogen de tekening naar hartenlust verder invullen met alles wat er volgens hun in de hemel thuis hoort. Wat een hemels idee! Natuurlijk ontvangt de redactie graag foto’s van de tekeningen om ze in hun blad te kunnen plaatsen.

Weet u zelf nog hoe u zich als kind een voorstelling maakte van de hemel? Wat zou het leuk zijn om dat beeld nu nog eens terug te halen. Is het veranderd in de loop van de jaren? Of nog steeds gelijk? Best lastig eigenlijk wel om dat weer terug te halen.

Met een beetje geluk bewaren de kinderen van de Titus Brandsmaparochochie hun hemelse voorstelling. Om over een heel aantal jaar nog opnieuw eens over te mijmeren als de tekening weer eens tevoorschijn komt.