Uw bezorger in het zonnetje

Bij De Zalige Zalm lezen we graag de bladen die door parochies en protestantse gemeenten worden gemaakt met parochiemagaZIN en kerkmagaZIN. Dat levert een schat aan inspirerende, creatieve en soms verrassende onderwerpen op. Pareltjes noemen we dat. Die delen we hier graag met u.

De redactie van Kan Nieuws van de parochie in Kortenhoef, Ankeveen en Nederhorst ten Berg heeft in de editie van november een nieuwe rubriek toegevoegd. Dat is de rubriek  “Uw bezorger in het zonnetje”. Plaats van de rubriek: meteen vooraan op de inhoudspagina

Al 20 jaar bezorger

Al ruim 20 jaar bezorgt ze het parochieblad, vertelt de bezorgster in deze eerste uitvoering van de rubriek. Ze vertelt met een paar woorden wat ze het liefst leest in het blad. En ook komt de lezer te weten waar ze de bladen bezorgt. Groter is het interview niet. Maar toch ervaar je als lezer dat je even persoonlijk kennismaakt met de persoon die iedere keer het blad in jouw brievenbus stopt.

Dat is niet alleen prettig voor de lezer. Ook voor de bezorgster is het een eer om even naar voren gehaald te worden, om speciaal de aandacht te krijgen voor het werk dat ze al zoveel jaren verzet.

Klein gebaar

Een kleine rubriek, een klein interview en een klein gebaar, maar het kan veel betekenen voor de kerkvrijwilliger.