Logo De Zalige Zalm

Dag van het Kerkblad 2019

Save the date!

Zaterdag 25 mei 2019 in Deventer

Noteer de datum van de Dag van het Kerkblad alvast in uw nieuwe agenda voor 2019. Het thema is: een frisse blik op uw kerkblad!  U kunt ervan uitgaan dat deze dag weer boordevol zit met nieuwtjes, een inspirerende lezing, leerzame workshops en natuurlijk de verkiezing van het Kerkblad van het jaar!

De Dag van het Kerkblad organiseren we speciaal voor kerk- en parochiebladredacties die werken met parochiemagaZIN en kerkmagaZIN. Deze feestelijke dag biedt volop de gelegenheid om met andere redacteuren ervaringen en bladen uit te wisselen, om daarna vol nieuwe ideeën met het eigen kerkblad of parochieblad verder aan de slag te gaan. Dit jaar zorgen we ook voor kinderopvang gedurende de dag.  Na afloop heeft u de gelegenheid om het prachtige stadscentrum van Deventer te bezoeken.

In 2019 vindt de Dag van het Kerkblad plaats in de Koningskerk te Deventer.

Deze voormalige rooms-katholieke Maria Koninginkerk is nu de thuisbasis van drie gereformeerde kerken. Zij hebben de kerk verbouwd tot een prachtig gastvrij centrum. Neem alvast een kijkje op hun website voor een eerste impressie.

Meer nieuws volgt, dus houdt onze website in de gaten!