Logo De Zalige Zalm

Puzzelen

Weet u hoe Matteüs heette voordat hij apostel werd? Of wie door Jezus Kefas genoemd werd? Als u de antwoorden op deze vragen weet dan zit u goed op de nieuwe puzzelpagina van parochiemagaZIN en kerkmagaZIN die we binnenkort aanbieden.

Elke maand kan de redactie kiezen uit een nieuwe puzzel, die de helft van een kerkbladpagina beslaat. Een redactie kan ervoor kiezen de oplossing in hetzelfde blad af te drukken of een editie later.

Met het plaatsen van deze puzzel slaat de redactie twee vliegen in één klap. Het oplossen is een prettige vrijetijdsbesteding waardoor de lezer langer met het kerkblad bezig blijft. Bovendien is de puzzel een vorm van geloofsoverdracht. Als de lezer het antwoord even niet weet kan hij de oplossing navragen of opzoeken op internet. Want het blijft een puzzel hè, die moet af!

De puzzelpagina is een waardevolle toevoeging aan de keuzepagina’s die De Zalige Zalm maandelijks aanbiedt aan alle redacties die gebruikmaken van parochie- of kerkmagaZIN. Deze keuzepagina’s vormen een ruim aanbod van redactiemateriaal waarmee je in jouw blad kunt laten zien hoe een geloofsgemeenschap een thuis kan zijn waar mensen graag bij willen horen. Voorbeelden van deze keuzepagina’s: een kinderpagina, Bijbelpagina, een Bijbels recept en nog veel meer! De keuzepagina’s zijn beschikbaar zonder meerkosten, en je kunt er gebruik van maken zoveel je wilt.