Jubileummagazine TIEN

“Met een kerkblad bereik je meer mensen dan er in de kerk komen.” Dat zegt bisschop De Korte in TIEN, het jubileummagazine van De Zalige Zalm.

Om het tienjarig bestaan te vieren geeft De Zalige Zalm een feestelijk jubileummagazine uit: TIEN. De Zalige Zalm deelt met TIEN de kennis en ervaring van de afgelopen tien jaar met alle PKN-kerken en rooms-katholieke parochies. Het staat boordevol tips en praktijkverhalen uit het hele land over kerk en communicatie.

Naast bisschop De Korte geeft ook Leo Fijen (KRO-NCRV) tips in TIEN. Fijen: “Doe de deuren van de kerk open en wees als kerk aanwezig in de lokale samenleving”. En dominee Irma Pijpers uit Zutphen schrijft in TIEN hoe ze door niet-kerkelijken wordt aangesproken over het vernieuwde kerkblad: “Omdat het blad er mooi uitziet, kunnen we het vol trots in de plaatselijke bibliotheken leggen. En dat valt op!”

Vrijdag 28 september valt het jubileummagazine TIEN bij veel kerken in drievoud op de mat. Een cadeautje van De Zalige Zalm voor de kerkbladredactie,  het kerkbestuur, de pastores en predikanten.

Wilt u TIEN ook ontvangen? Neem dan contact met ons op.