Adventskalender 2018

Het is hartje zomer, hoogste tijd om vooruit te kijken naar Kerstmis. Bedenk nu al of je een eigen adventskalender wilt maken zodat je straks op tijd jouw kerk, familie, koor of werkgroep kunt verrassen.

[one_half]

Ontwerp een eigen adventskalender

Maak een eigen adventskalender voor je kerk of voor alle leerlingen van de school, voor de leden van je vereniging, de zangers van het koor, als adventsgeschenk voor het personeel, voor je donateurs en voor alle vrienden!

Zo’n eigen adventskalender maak je via de portals van kerkmagaZIN en parochiemagaZIN.  In beide online portals staat een kleurrijke adventskalender klaar.  Bij iedere adventsdag vind je kleurrijke illustraties, een puzzel, een rebus, een opdracht of een stripverhaal, een Bijbelcitaat en mooie teksten.  Een prachtige voorbereiding op het feest van Kerstmis voor jong en oud.

Teksten en samenstelling: Sipke Draisma
Illustraties: Marcel Jurriëns
Vormgeving: Leonie Koppel
Concept en productie: De Zalige Zalm

 

[/one_half]

 

[one_half_last]

Zelf aanpassen of kant-en-klaar

Je kunt deze inspirerende kalender kant-en-klaar bestellen maar je kunt de kalender zelf ook bewerken naar je eigen wensen.  Een kleine aanpassing zoals het plaatsen van een naam of logo is al snel gedaan. Maar je kunt ook eigen teksten, afbeeldingen, illustraties  en activiteiten plaatsen.  De eenvoudige portal is zo flexibel als je eigen wensen. Dit handige A5 tafelmodel heeft 13 omslagpagina’s die dubbelzijdig full colour zijn bedrukt.

Kosten

De kalender kost € 7,50 per stuk, inclusief btw en verzendkosten.
De kalender is te bestellen in de volgende oplages:
10-25-50-75-100
150-200-250
275-300-325 etc.
Volumekorting:
50 ex.:      10%
75 ex.:      15%
100 ex.:    20 %
v.a. 150 ex.: 25 %

Tip!
Bestel extra exemplaren en verkoop ze voor een goed doel!

Aan de slag!

In de portal van kerkmagaZIN en parochiemagaZIN kun je aan de slag om je adventskalender te maken.
Werkt jouw kerk al met deze portals dan kun je meteen aan de slag. Heb je nog niet eerder gewerkt in deze portals dan is één mailtje of telefoontje voldoende, we helpen je meteen op gang.

[button link=”http://www.dezaligezalm.nl/contact”]Hier wil ik meer van weten![/button] [/one_half_last]