Logo De Zalige Zalm

Bijbelse salade

Geloven doe je niet alleen op zondagochtend in de kerk, het hoort bij het hele leven. Dus ook aan de keukentafel. Daarom maakt Tini Brugge iedere maand, speciaal voor de redacties die werken met kerkmagaZIN en parochiemagagZIN, een Bijbels recept dat aansluit bij de tijd van het (kerkelijk) jaar.

Tini Brugge is een biologe die initiatieven genomen en boeken en artikelen geschreven heeft op het gebied van natuur, milieu en spiritualiteit. Zij is bekend van haar boeken over liturgisch bloemschikken, kloostertuinen, kerktuinen en Bijbels koken.

Meer inhoud in je blad
Dit ‘Bijbelse recept’ is één van de keuzepagina’s die je in het kerkblad of parochieblad kunt plaatsen. Het is een onderdeel van het abonnement van kerkmagaZIN en parochiemagaZIN dus je bent als redactie helemaal vrij om te kiezen of je dit materiaal al dan niet gebruikt, zonder extra kosten. Met deze zogenaamde keuzepagina’s geef je als kerkbladredacteur niet alleen meer kleur maar ook meer inhoud aan je blad. Zo heb je nog veel meer materiaal tot je beschikking, zoals onder andere een kinderpagina, een boekenrubriek, een stiltepagina en kerkelijk nieuws.

Wil je weten hoe dat werkt? Klik dan op parochiemagaZIN of kerkmagaZIN of maak een afspraak voor een vrijblijvende presentatie.

Ja, hier wil ik meer over weten!