Logo De Zalige Zalm

Actie Kerkbalans

Maak je je kerkblad of parochieblad met kerkmagaZIN of parochiemagaZIN dan kun je met hetzelfde online opmaakprogramma in een handomdraai ook folders of mini-magazines maken speciaal voor de actie Kerkbalans. Met foto’s en teksten van de eigen kerkgemeenschap. Dat verhoogt de herkenbaarheid en stimuleert de lezers om bij te dragen aan de actie Kerkbalans.

Maak het zelf

De actie Kerkbalans is de jaarlijkse geldwervingsactie van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk en de Oud-Katholieke Kerk. De kerk krijgt namelijk geen subsidie en is voor haar financiën grotendeels afhankelijk van de vrijwillige bijdragen van de leden. Het onderhoud van het gebouw, de koffie, maar ook het personeel en missionaire en maatschappelijke projecten kosten geld. Daarom is er de actie Kerkbalans.

Kleurrijk en voordelig

Het thema dit jaar is ‘Geef voor je kerk’. Dicht bij huis dus. Hoe sterker dat tot uitdrukking komt in de brief en in de folders die je verspreid, hoe effectiever de actie.
Tip: begin op tijd met het verzamelen van foto’s, interviews en pakkende uitspraken. Dan heb je ruim de tijd om een kleurrijke en uitnodigende Kerkbalans folder te maken. Je doet dat met het bekende opmaakprogramma waarmee je ook je kerkblad of parochieblad maakt. Wij helpen je daarbij graag met advies en voordelig drukwerk.

Klik hier als je meer wilt weten over kerkmagaZIN of parochiemagaZIN.