Logo De Zalige Zalm

Parochies ontdekken app

In een helder artikel (op pagina 17) beschrijft Ed Arons, journalist bij het Katholiek Nieuwsblad, hoe de app Onze Kerk werkt. Steeds meer parochies ontdekken de app Onze Kerk van De Zalige Zalm. Op deze manier kunnen zij snel en eenvoudig met hun parochianen communiceren.

Parochies ontdekken de app
Langzaam maar zeker groeit het aantal parochies dat werkt met deze kerk-app. Opvallend is dat deze ontwikkeling bij de protestantse gemeentes veel sneller gaat. Het aantal gemeentes dat met de app Protestant communiceert ligt namelijk al ruim boven de 100. Dat heeft mede te maken met het feit dat deze app door het landelijk geïnitieerd is door het dienstencentrum van de protestantse kerk.

Eigen app voor iedere parochie
In de app Onze Kerk beheren parochies zelf hun eigen app en bepalen zelf welke informatie en gegevens zij delen met hun volgers. Door middel van een pushbericht kunnen actuele zaken snel onder de aandacht van de parochianen worden gebracht. Ook de vieringen, agenda, contactgegevens, foto’s en het parochieblad zijn in de app altijd onder handbereik.

Alle informatie over de kerk-app Onze Kerk leest u hier: Onze Kerk

Op pagina 17 van het Katholiek Nieuwsblad vindt u het artikel van Ed Arons over de parochie-app.