Logo De Zalige Zalm

Redactie zet puntjes op de i

De redactie van het parochienieuws van parochie Heilig Kruis in Nuenen, Nederwetten en Gerwen heeft het opmaaksysteem van parochiemagaZIN goed in de vingers. Ze maken al weer enkele jaren met veel plezier een kleurrijk en hartelijk parochieblad. Nu zijn ze er aan toe om het blad nog beter te maken.  Een avond lang gingen we met hen aan de slag. We spraken met elkaar over de missie van de parochie. Hoe wil deze parochie zichzelf laten zien en wat wil de parochie laten zien? Welke rol kan het blad hierbij spelen?

Er is gekeken naar verbeteringen van de vorm en van de inhoud.  Allerlei ideeën kwamen naar boven voor een nieuwe naam, nieuwe rubrieken, thema’s, columns, bijdragen van de jongeren. Genoeg voor een paar jaargangen! Van dit soort workshops raken niet alleen de redacteuren enthousiast, op hun beurt inspireren zij ons net zo goed. We zijn benieuwd naar de komende bladen.

Wilt u ook met uw redactie de training ‘Puntjes op de i’ volgen, kijk dan hier voor meer informatie. We maken graag een afspraak om naar u toe te komen.